Healing


Mit udgangspunkt er Reikihealing. Denne healingsform bygger ikke på en religion, men på tanken om en universel livsenergi, der er tilstede i alt. Jeg arbejder altid med kærlige lyse healingsenergier, som kanaliseres videre til dig.


Healing kan skabe balance, harmoni og ro i krop og sind. Således er det et redskab til at rense sind og krop for ubalancer og hjælpe kroppens egen evne til at helbrede sig selv. Behandlingen arbejder dybt og kan hjælpe og støtte dig i at være og fungere på en endnu mere hensigtsmæssig måde. Du kan vælge at få healing som hjælp til fysiske lidelser såvel som psykiske udfordringer, eller udelukkende for at blive afslappet og føle velvære.


Når du bestiller en healing hos mig, starter vi altid med en samtale. Herefter lægger du dig fuldt påklædt på briksen og modtager healingen. Efterfølgende tager vi en kort snak om evt. oplevelser under healingen og mulighed for afklarende spørgsmål.

 

For at understøtte den helbredende gode spiral, som healingsenergien sætter i gang, vil du få råd og vejledning om, hvordan du kan arbejde videre.


De fleste oplever at finde en ro og styrke i sig selv efter en healing. I den efterfølgende periode kan der opstå fysiske og psykiske reaktioner i form af både glæde og vrede, træthed, forkølelse mm. Det sker ofte som led i en den selvhealingsproces, som healingen initierer.


Der afsættes ca 1 time til behandlingen.Priser

Healing ca. 1 time: 750,-

Fjernhealing ca 30 min: 350,-Pakkepris:

3 behandlinger a 1 time 2100,-


Holistisk Sundhed

Anette Werner
Kontakt


Tlf: 40195755.

Mail: mail@anettewerner.dk

Web.:www.anettewerner.dk.

Slagelse

Odense