Klinisk Hypnoterapi


Den hypnotiske tilstand er en almindelig dagligdags tilstand, som vi alle oplever flere gange dagligt. Det kan sammenlignes med at dagdrømme, falde i staver, blive opslugt af en god film. Det er denne trancetilstand, vi udnytter, når vi arbejder med den moderne kliniske hypnose.


Hypnose kan benyttes til at afhjælpe en bred vifte af fysiske og psykiske udfordringer lige fra smerter, blodtryksforhøjelse, irritabel tyktarm, stress, uhensigtsmæssige vaner, som forberedelse til operation, i forbindelse med graviditet og fødsel mm til forbedring af præstationsevnen i forbindelse med arbejde og idræt.


Når du bestiller en hypnose hos mig, starter vi med en samtale. Jeg skræddersyr herefter behandlingen til dig. Du sidder under hypnosen i en behagelig stol – og du bevarer under behandlingen kontrollen med, hvad du foretager dig. Du kan ikke bringes til at handle på en måde, som du under andre omstændigheder ikke ville have gjort.


Efterfølgende vil vi snakke om, hvad der skete under hypnosen. For at understøtte den helbredende proces vil du få råd og vejledning om, hvordan du kan arbejde videre. Ofte vil det være øvelser eller en lydfil, som du kan arbejde videre med derhjemme.


Første gang er der afsat 1½ time. De efterfølgende gange vil det vare 1 time.


Priser

Klinisk hypnoterapi ca. 1 time: 750,-

Klinisk hypnoterapi ca. 1 ½ time: 1050,-


Pakkepris:

3 sessioner, 1 stk a 1½ time og 2 stk a 1 time: 2400,-

3 sessioner  a 1 time: 2100,-

Holistisk Sundhed

Anette Werner
Kontakt


Tlf: 40195755.

Mail: mail@anettewerner.dk

Web.:www.anettewerner.dk.

Slagelse

Odense