Sundhedsfaglig sparring


Jeg kan tilbyde dig upartisk professionel sparring, som kan være en hjælp, når du bliver syg.  I en sådan situation kan der opstå mange spørgsmål og frustrationer i mødet sundhedssystemet. Det kan være svært at forstå lægernes sprog, hvad diagnosen egentlig betyder, og hvad konsekvenserne af behandlingsmulighederne kan være. Det sker, at det etablerede system ikke har særlig god tid til den enkelte patient. På den måde kan det være svært at blive afklaret omkring dine værdier og ønsker, for dermed at kunne træffe beslutninger om behandling.


Gennem sparring og samtaler kan jeg bl.a. hjælpe dig til at

  • Gennemgå journaler og oversætte de lægefaglige termer til et forståeligt sprog
  • Opnå en bedre forståelse for din sygdom og mulighederne for behandling
  • Få sat ord på de turbulente tanker
  • Opnå mere ro og overblik med situationen


Jeg har mange års erfaring og viden fra sundhedsvæsnet. Min brede uddannelse har givet mig adgang til en del forskellige patientgrupper og problemstillinger. Samtidig er jeg i besiddelse af stor viden og erfaring inden for de alternative behandlingsmuligheder. Så hvis du påtænker nogle af disse behandlingsmuligheder, kan jeg også være brobygger og vejlede dig på det område.


Med mindre andet er aftalt, er der afsat ca 1 time til sparring. Det kan både foregå ved fremmøde hos mig eller hjemme hos dig selv. Det kan for nogle være en god ide at inddrage en pårørende.Priser

Sundhedsfaglig sparring ca. 1 time: 750,-

Sundhedsfaglig sparring ca. 1 ½ time: 1050,-


Pakkepris:

3 samtaler, 1 stk a 1½ time og 2 stk a 1 time: 2400,-

3 samtaler a 1 time: 2100,-

Holistisk Sundhed

Anette Werner
Kontakt


Tlf: 40195755.

Mail: mail@anettewerner.dk

Web.:www.anettewerner.dk.

Slagelse

Odense