Om


Mit liv har været en lang rejse gennem varierende landskaber først som danser og kropskonsulent - senere som jordemoder med en sundhedsfaglig kandidatuddannelse og ph.d., der også giver mig adgang til at arbejde som underviser og forsker på universitetet. Den holistiske dimension har altid været med mig. Sideløbende mit arbejde i det traditionelle sundhedsvæsen og på universitetet har jeg deltaget i kurser, uddannelse og fået personlig sparring om krop, sind, spiritualitet, sundhed og personlig udvikling.


Sundhedsfaglig uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet jordemoder, sundhedsfaglig kandidat fra Aarhus Universitet og dr. phil fra det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Aarhus Universitet Mange år af mit jordemoderliv har jeg arbejdet på Århus Universitetshospital Skejby, men har også erfaring fra andre steder. Nu arbejder jeg med gravide på Odense Universitetshospital. Siden 2007 har jeg beskæftiget mig med forskning og har indtil 2020 været ansat på Syddansk Universitet som underviser og forsker.


Formel pædagogisk uddannelse og erfaring

Underviser, foredragsholder og konsulent siden 1985. Har undervist mange forskellige mål grupper lige fra  dansere og  gravide til universitetsstuderende. Jeg er formelt uddannet underviser i forbindelse med min uddannelse til scenedanser fra Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Holland. Min uddannelse og erfaring som scenekunstner bidrager også til en bevidsthed, tilstedeværelse og præsentation i formidlingsarbejdet. Jeg har desuden Universitetspædagogikum fra Syddansk Universitet. 


Healing

Mit første møde med healing var foredrag og undervisning af Martin Brofman, stifteren af ”The Body Mirror System”. Martin havde tidligere fået en uhelbredelig cancerdiagnose, men gennem healing og visualisering helbredte han på mirakuløs vis sig selv. Mødet gjorde dybt indtryk på mange måder, bl.a. oplevede jeg for første gang at se aura. Brofman definerer healing som:

 

”at vende tilbage til oplevelse af balance, harmoni og sundhed”


Jeg har bl.a. følgende kurser:

Reiki Healing

Reiki Usui’s system:

 • Reiki 1 af Reikimester, Kirsten K Helming 2002,
 • Reiki 2 af Reikimester, Gina Allan-Evans 2002


 • Reiki 1, Reikimester Marzcia Techau 2016
 • Reiki 2, Reikimester Marzcia Techau 2016
 • Reiki 3: Reikimester Marzcia Techau 2018


Engle healing

 1. Englehealing 1, Marzcia Techau 2017
 2. Englehealing 2, Marzcia Techau 2017


Bob Moore Healing

 • Elizabeth Molen m .fl. 1986-1990


Hawainsk Healingsmassage

 • Hawainsk Healingsmassage, Lomi Lomi Nui mm: Susan Pa'iniu Floyd 1991, 1994
 • Hawainsk Healingsmassage , Heartworks Method, Sherman Dudoit  1993


Klinisk hypnoterapi

Samspillet mellem krop og sind har altid interesseret mig. Jeg har arbejdet mere formelt med forskellige afspænding- og visualiserings-teknikker som danser – bl.a. er jeg er oplært i systemerne:

 • Allignment teknik
 • Body Mind Centering


Senere har jeg taget en formel uddannelse i klinisk hypnoterapi og fulgt op med kurser.

Diplomuddannelse:

 • Diplomuddannelse i Klinisk Hypnose, Dansk Selskab for Klinisk Hypnose, 2008-2009

Diverse kurser bla.

 • Behandling af depression med hypnose, Psykologfagligt Selskab, 2010;
 • Stress og hypnose, Dansk Selskab for Klinisk Hypnose, 2011
 • Smertehypnose, Dansk Selskab for Klinisk Hypnose 2017


Jeg har lavet en ph.d. afhandling i hypnose med fokus på fødsel og smerter, har forsket og undervist, bidraget til fagbøger, været oplægsholder på kongresser, udviklet CD’er og manualer mm. til forskningsprojekter og undervisning. Jeg arbejder ud fra respekt for det enkelte menneskes individualitet og værdighed. Jeg er medlem af dansk Selskab for Klinisk Hypnose og overholder deres etiske retningslinjer.


Spirituelle kurser mm.

Jeg har løbende deltaget i forskellige kurser og sammenhænge med yoga, meditation, spirituel og personlig udvikling bl.a.:

 • Kalachakra indvielse mm, Gina Allan-Evans 1994-2009
 • Rebirthing og konsulent inden for personlig vækst, Din Nye Fødsel, Binnie A Dansby, 1993-1994


 Dans, bevægelse og kropsbevidsthed

I mange år fyldte dans og bevægelse det meste af mit liv. Jeg er uddannet scenedanser, og er specialiseret i kropsbevidsthed (Body Mind Centering) på Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Holland . Derudover har jeg taget rigtig mange kurser. Jeg har undervist, herunder kørt dagskoler, haft konsulentopgaver lavet forestillinger i ind- og udland siden 1985. Da jeg var i midten af 30’erne tonede den del af mit liv ud p.g.a. slidgigt i knæene, men åbnede op for nye spændende sider af livet.


Holistisk Sundhed

Anette Werner
Kontakt


Tlf: 40195755.

Mail: mail@anettewerner.dk

Web.:www.anettewerner.dk.

Slagelse

Odense